TOPLUM GÖNÜLLERİ VAKFI 8.Sınıf Öğrencilerimizi Destek Oldu

2002 yılında kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle hareket eder ve gençlere sosyal sorumluluk eğitimleri vererek toplumsal sorunlara çözüm üreten projeler gerçekleştirmeleri için alan yaratır.

Bu kapsamda TOG Vakfı Destek Merkezi Uzmanı Taylan GÜNDOĞAN Hocamızdan okulumuz 8.Sınıf öğrencileri için ne yapabileceğimize dair yardım istedik.

8.Sınıf öğrencilerimizin sınav yılı olduğu için test kitapları ve deneme seti yardımında bulunmanın en güzel yardım olacağı kararıyla 20 öğrencimize destek verildi.

Taylan GÜNDOĞAN Hocamıza bizzat okulumuza gelerek tek tek öğrencilerimizin gözlerindeki o parıltıyı görmek adına verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz.

TOG Vakfını Etkinliklerini takip etmek ve destek vermek için aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

08.10.2023 482

08-10-202308-10-202308-10-202308-10-2023